• home
  • contact
  • Follow me on twitter

Marijke van Geest

Profiel

Met een groot voorstellingsvermogen kan ik me gemakkelijk verplaatsen in anderen. Vanuit harmonie zoek ik de dialoog, waarbij ik open sta voor meerdere visies. Ik ben creatief en ruimdenkend, met een grote interesse in veranderingsprocessen. Mijn enthousiasme voor het leven kan ik over brengen op anderen. Ik ben nieuwsgierig naar het onbekende. In crisissituaties reageer ik kalm. Mijn hobby's zijn tekenen en schilderen, tuinieren, wandelen, lezen en het schrijven van poëzie.

In mijn werk ben ik eerlijk, procesgericht en volhardend. Ik vind het belangrijk me voortdurend te ontwikkelen door middel van bij- en nascholing. Ik ben houder van het ECP, uitgegeven door the European Association for Psychotherapy in Wenen EAP. Onder het tabblad "downloads" bij informatie vindt u een manifest over wat u van een ECP therapeut mag verwachten.

Als geregistreerd lid van VIT en de NAP onderschrijf ik het klacht- en tuchtrecht, dat zij voor mijn beroepsgroep opgesteld hebben. Ik heb veel ervaring in het begeleiden van mensen bij uiteenlopende vraagstukken en ben geïnteresseerd in wat mensen beweegt. Cliënten breng ik graag in contact met hun diepste verlangens.