• home
  • contact
  • Follow me on twitter

Intake

Voorafgaand aan de therapie vindt de intakeprocedure plaats. Via het contactformulier kunt u een intakeformulier aanvragen. U ontvangt dat omgaand per e mail, kunt het thuis rustig invullen en aan mij terug sturen. Na ontvangst neem ik contact met u op voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens dat gesprek gaan wij dieper in op uw biografie, uw vraagstuk en de doelen die u met de therapie wilt bereiken. Met behulp van deze gegevens stel ik een behandelplan op. U ontvangt informatie over de behandelvorm die het beste past bij uw vraagstuk, de geldende tarieven en de vergoedingsmogelijkheden.

Alle afspraken leg ik vast in een behandelovereenkomst. Op elke behandelovereenkomst zijn de algemene voorwaarden van Geestkracht van toepassing. U ontvangt deze, voorafgaand aan de therapie. De therapie bestaat uit gesprekken, ondersteund door technieken die per therapie verschillen. Periodiek evalueren wij de voortgang en stellen waar nodig het behandelplan bij.

Van u wordt een actieve opstelling verwacht in de therapie. Waar nodig, geef ik huiswerk mee, ter ondersteuning. Bij verhindering dient de gereserveerde tijd ten minste vierentwintig uur van te voren afgezegd te worden. Het zonder bericht niet nakomen van gemaakte afspraken kan in rekening gebracht worden.